Voor de goedkoopste hypotheek, de beste hypotheek of de best passende hypotheek:  

                             Pereboom Hypotheken & Verzekeringen

Heeft u een woning gekocht, of bent u dit van plan? Wilt u uw woning verbouwen, of wilt u juist extra aflossen; uw hypotheek wijzigen, of uw huidige hypotheeklasten verlagen door te profiteren van de huidige lage rente? Graag bekijk ik met u wat uw mogelijkheden zijn.
Iedereen wil de goedkoopste, maar ook de beste hypotheek. Helaas gaan die 2 niet samen en zult u een keuze moeten maken. Graag help ik u bij het maken van de juiste keuze en regel ik voor u de best passende hypotheek. Om dit mogelijk te maken heb ik maar liefst toegang tot 25 hypotheekverstrekkers.

Bij het aangaan van een hypotheek zijn een aantal zaken van belang, die in een hypotheekgesprek met u besproken zullen worden, waaronder:

  • Hypotheekrente: vast zetten of niet; zo ja voor hoelang vast zetten? Waarbij doorgaans geldt hoe langer de gekozen rentevaste periode, des te hoger is het te betalen rentepercentage.
  • Wijze van aflossen.
  • Bepalen van de geldverstrekker (waarbij naast de rente en aflossing ook het verschil in voorwaarden en het verschil in mogelijkheden een belangrijke rol spelen).
  • Betaalbaarheid van de hypotheek bij een aantal gebeurtenissen. Zoals bijvoorbeeld het plotseling overlijden van uw partner, ontslag door uw werkgever, arbeidsongeschiktheid door een ongeval of als gevolg van langdurige ziekte. En ook de betaalbaarheid bij pensionering is relevant. Hiervoor kunt u eventueel voorzieningen treffen, die met u besproken zullen worden.

De rente is historisch laag, dus het beste is om te kiezen voor een rentevaste periode van 20 jaar of langer. Of toch niet?
Eén van de zaken die besproken worden in het hypotheekgesprek

Ik nodig u dan ook graag uit voor een hypotheekgesprek, of bel eerst voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek waarin ook een inkomenstoets voor u wordt gedaan. Telefoon 06 – 30 11 08 11.